Schuifpui prijzen en eigenschappen

Mike avatar

Mike op 06-11-2015

Met een schuifpui haalt u buiten naar binnen. Met een relatief kleine verbouwing geeft u uw woning een compleet ander uiterlijk en geniet u in de toekomst van meer licht en ruimte in uw huis. Een schuifpui wordt echter vaak wel voor uw situatie op maat gemaakt en daarom is het goed om het een en ander te weten over schuifpui prijzen.

Schuifpui eigenschappen

Schuifpui prijzen

Uw woning is uniek en uw nieuwe schuifpui zal dat ook zijn. Exacte prijzen voor een schuifpui zijn dan ook lastig te noemen, maar graag helpen we u een beetje op weg in de wereld van schuifpui prijzen.

U heeft qua schuifpui meerdere opties waarbij we voor het gemak uitgaan van gemiddelde afmetingen. Uitzonderingen zijn er echter altijd, vraag in dat geval altijd een vrijblijvende offerte aan om de exacte prijs te ontdekken. Een gemiddelde schuifpui kan bestaan uit 2, 3 of 4 delen.

Een 2-delige schuifpui met een afmeting van 200 x 220 cm zal inclusief montage en HR++ glas heeft een investering nodig die ligt tussen € 2500,- en € 3200,-.

Een 3-delige schuifpui met een afmeting van 300 x 220 cm komt op ongeveer € 3800,- á € 4400,-.

Een royale 4-delige schuifpui van 400 x 220 cm kost tussen de € 4800,- en € 5600,-.

Verschillen in schuifpui prijzen

De behoorlijk grote verschillen in bovengenoemde voorbeelden komen door een aantal factoren, welke u zelf naar wens kunt aanpassen om zodoende voordeliger (of duurder) uit te komen. In ons voorbeeld zijn we bijvoorbeeld uitgegaan van HR++ glas, maar door ander glas te kiezen met een andere isolatiewaarde kunt u de totaalprijs van de nieuwe schuifpui veranderen.

Ook het gebruikte materiaal is van invloed op de totaal prijzen voor schuifpuien. De meest gangbare materialen en bijbehorende eigenschappen voor schuifpuien zijn:

  • Kunststof: goede isolatie, veelzijdig en onderhoudsarm.
  • Hout: warme uitstraling, gemakkelijker te personaliseren (door te verven), maar meer onderhoud is vereist.
  • Aluminium: zeer sterk en licht materiaal waardoor grote(re) glaspartijen mogelijk zijn en zeer onderhoudsarm.
  •  

    Besparen op schuifpui prijzen

    Door bewust te kiezen qua materiaal en isolatiewaarde kunt u al behoorlijk invloed uitoefenen op de prijs voor uw nieuwe schuifpui, maar u kunt op gemakkelijke wijze nog meer besparen op schuifpui prijzen door verschillende experts met elkaar te vergelijken. Door vaklui met elkaar te vergelijken kiest u bewuster de vakman die bij uw situatie past. Omdat onderlinge prijzen behoorlijk verschillen kan een goede vergelijking u een flinke besparing opleveren op de kosten voor de nieuwe schuifpui. Een besparing die kan oplopen tot wel 40% van de totale kosten.


    Laat een reactie achter, vinden we leuk!